Τα ιατρεία: Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Λευκωσία

Τηλέφωνο επικοινωνίας
2106401004
Αθήνα

 

Reception

Η βασική έδρα του Νώντα Καποσίτα βρίσκεται στην Αθήνα και το κεντρικό του ιατρείο βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Σούτσου 17,κοντά στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής,στην πλατεία Μαβίλη.

Στο ιατρείο της Αθήνας όπως και στα άλλα ιατρεία ο Κος Καποσίτας βλέπει τα προγραμματισμένα του ραντεβού από την κεντρική γραμματεία.Στο χώρο των ιατρείων γίνεται η λήψη του ιστορικού,η κλινική εξέταση, η ανάλυση των επεμβάσεων όπως και η παρουσίαση περιπτώσεων από το αρχείο του Δρ Καποσίτα.

Στο χώρο των ιατρείων γίνεται η λήψη των φωτογραφιών,οι αλλαγές των τραυμάτων από τις επεμβάσεις και η εφαρμογή των ενέσιμων υλικών όπως βοτοχ και υαλουρονικού οξέος.

Ιατρείο

Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη ο Νώντας Καποσίτας βρίσκεται από το 2010.Τα ραντεβού του όπως και τις επέμβάσεις τα διαχερίζεται ο ίδιος μαζί με την ιδιαιτέρα του γραμματέα.Το ιατρείο στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 86 στο κέντρο της πόλης και τις επέμβάσεις τις κάνει στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης.
Για ραντεβού με τον Κο Καποσίτα μπορείτε να καλείτε το κεντρικό τηλέφωνο στην Αθήνα στο 2106401004.

Λευκωσία

Στην Λευκωσία ο Νώντας Καποσίτας βρίσκεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, εξετάζει και χειρουργεί σε δυο κλινικές,στο Αρεταείον Νοσοκομείο και στην κλινική μητέρα και παιδί.


Το Αρεταίειο Νοσοκομείο
Ανδρέα Αβρααμίδη 55-57,
Στρόβολος 2024, Λευκωσία, Κύπρος.

Η κλινική Μητέρα και παιδί (Κλινική Παπαπέτρου)
Πηνελόπης Δέλτα 9
Λευκωσία-Κύπρος

Τα ραντεβού από την Κύπρο τα διαχειρίζεται η κεντρική μας γραμματεία στην Αθήνα.
Μπορείτε να καλείτε το κεντρικό μας ιατρείο στην Αθήνα για ραντεβού και προγραμματισμό των επεμβάσεων στο +302106401004