Λίφτινγκ μηρών μετά από απώλεια βάρους

Οι ασθενείς μετά από μεγάλη απώλεια βάρους παρουσιάζουν χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή των μηρών και μάλιστα στην εσωτερική πλευρά. Αυτό οδηγεί σε τριβή μεταξύ των ποδιών και ανάπτυξη υγρασίας αλλά και εξανθημάτων.

Η επέμβαση περιλαμβάνει δύο τεχνικές:

Στην πρώτη η τομή γίνεται στην εσωτερική πτυχή των μηρών και κρύβεται στην πτυχή και στην δεύτερη η τομή γίνεται και κάθετα για να τεντώσει το δέρμα των μηρών και οριζόντια και κάθετα.

Η επέμβαση αυτή γίνεται σαν day-clinic και δεν χρειάζεται οι ασθενείς να μείνουν στην κλινική.Οι ασθενείς πρέπει να αποφύγουν τις έντονες δραστηριότητες για 7-14 ημέρες και την γυμναστική για 4 εβδομάδες. Στους ασθενείς χορηγούμε μετά την επέμβαση ένα ειδικό επίδεσμο.

Η επούλωση των τομών είναι σταδιακή και η εμφάνιση των μετά από καιρό εξαρτάται από το δέρμα του κάθε ατόμου. Τα ράμματα που χρησιμοποιούμε είναι εσωτερικά και πάνω τοποθετείται μια ειδική κόλλα ιστών. Μετά την επέμβαση θα νιώθετε διαφορετικά και με τα ρούχα σας και χωρίς αυτά, όπως επίσης στην θάλασσα και στις προσωπικές σας στιγμές.

 

  

Δείτε την επέμβαση σε βίντεο.

επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής