Κατάλληλοι υποψήφιες-οι

Η ιδανική υποψήφια- ος είναι αυτοί που έχασαν μεγάλη ποσότητα βάρους και έχουν χαλαρό δέρμα χωρίς σημαντικές αποθήκες λίπους και έχουν καλή φυσική κατάσταση. Πρέπει να προγραμματίσουν τις επεμβάσεις μόνο όταν το βάρος τους σταθεροποιηθεί για 3-6 μήνες.

Οι υποψήφιοι-ες θα πρέπει να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες για την πλαστική μετά από απώλεια βάρους. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την απώλεια βάρους πριν έλθετε σε μας για πλαστική αποκατάσταση.

Οι ασθενείς πρέπει να έχουν καλή σωματική και ψυχική υγεία. Στο αρχικό ραντεβού μαζί μας θα σας εξηγήσουμε τους κινδύνους αλλά και τα αποτελέσματα που θα πρέπει να περιμένετε από την επέμβαση που θέλετε να κάνετε.

Επίσης θα σας αναλύσουμε τους περιορισμούς βάσει του δικού σας προβλήματος. Να είσθε έτοιμοι να μας ρωτήσετε ότι θέλετε και ότι σας προβληματίζει για την ανάρρωση και την μετεγχειρητική σας πορεία.

  

  

 

μετά την απώλεια βάρους
Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Παρουσιάζεται η Ολυμπία μετά από την πλαστική στήθους και την εκτεταμένη κοιλιοπλαστική (μετά απο μεγάλη απώλεια βάρους) που υποβλήθηκε από τον Κο Καποσίτα