Αληθινές ιστορίες

Ασθενείς που έκαναν πλαστικές μετά απώλεια βάρους: Η Ολυμπία και η Στεφανία λένε για την εμπειρία τους με την κοιλιοπλαστική ,την πλαστική στήθους και το λίφτινγκ των μηρών που έκαναν με τον Δρ Νώντα Καποσίτα

 

STAR channel
ΜΕΡΟΣ Ι
Από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα" σχετικά με την Ολυμπία η οποία μετά απο επέμβαση στομάχου λογω παχυσαρκίας έχασε 70 κιλά και επέλεξε τον Κο Καποσίτα να αποκαταστήσει την μεγάλη χαλάρωση του δέρματος του στήθους και της κοιλιάς.

 

STAR channel
ΜΕΡΟΣ IΙ
Στην 2η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Παρουσιάζεται η Ολυμπία μετά από την πλαστική στήθους και την εκτεταμένη κοιλιοπλαστική που υποβλήθηκε από τον Κο Καποσίτα.

 

 

E channel
E channel Δείτε τον Κο Καποσίτα στην εκπομπή "Νικητές" με την Κατερίνα Ζαγοραίου στο κανάλι Ε! να μιλάει για τον ρόλο της μοντέρνας πλαστικής χειρουργικής στην αποκατάσταση του χαλαρού δέρματος στα διάφορα σημεία του σώματος μετά από Βαριατρική χειρουργική που χρησιμοποιείται για την μεγάλη απώλεια βάρους.

 

 

ΑΝΤ 1
Από την εκπομπή του ΑΝΤ αξίζει να το δείς , παρουσίαση μιάς κοπέλας με απώλεια 80 κιλών μετά από επέμβαση παχυσαρκίας και η πρόσκληση από την ίδια μέσω της εκπομπής στον Κο Καποσίτα να αναλάβει την περίπτωση της.

 

 

ΑΝΤ 1
Από την εκπομπή «Αξίζει να δείς»  παρουσίαση σε 3-D animation της επέμβασης της πλαστικής κοιλιάς από τον Κο Ν.Καποσίτα

 

 

ΑΝΤ 1
Από την εκπομπή «Αξίζει να δείς» παρουσίαση του ζωντανού χειρουργείου της πλαστικής κοιλίας από τον Κο Καποσίτα

 

 

ΑΝΤ 1
Απο την εκπομπή «Αξίζει να δείς» παρουσίαση του αποτελέσματος αλλά και της αλλαγής τρόπου ζωής της νεαρής κοπέλας μετά την πλαστική